YUMI BRUNSSUM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 707 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yumi Brunssum. Meer weten? Ontdek meer

20 aug 2022 om 19:29 Eten kwam al later dan afgesproken, en het was ook nog eens echt smerig, en dat voor die prijs . Gelukkig vonden de honden het wel eetbaar.
4 aug 2022 om 11:15 Helaas viel de sushi enorm tegen. Het was wel veel eten, maar ik vond het niet lekker. Ik heb het aan de honden en kippen gegeven. Jammer want daar is het natuurlijk te duur voor. Bij sushi brunssum zal ik niet meer bestellen.
1 aug 2022 om 19:06 Het eten was lekker zoals gewoonlijk, bezorger vaak al voor de verwachtte tijd aan de deur. Yumi is zeker een aanrader!
26 jul 2022 om 7:36 Snel bezorgd lekker eten, prima
25 jul 2022 om 15:50 Eten snel bezorgen is fijn, maar niet als het aan de kwaliteit van het eten afdoet. Presentatie van door elkaar gehusselde sushi geeft tegenzin om te eten. Ook had ik het idee dat er bestelde sushi miste. Heb het zo in de kliko gedaan.
12 jul 2022 om 9:59 Snelle service.
20 jun 2022 om 10:13 De helft van het bestelde eten was niet aanwezig bij bezorging
18 jun 2022 om 19:27 Bezorging zou binnen 35 minuten komen, maar was er al binnen 15/20 minuten. Het eten was lekker, maar erg duur.
30 mei 2022 om 19:11 Sushi besteld voor bijna 70 euro. Was niet te eten. Door elkaar gerammeld en uit elkaar gevallen omdat de doosjes op hun kant in de zak waren gestopt. Alles plakte aan de doosjes. Smaakte ook nog eens nergens naar. Bah! Nooit meer! Bezorger aardig.
29 mei 2022 om 8:37 Smaak goed, sommigr stukjes wat droog.
25 mei 2022 om 19:51 Super snel bezorgd en heerlijk weer om te eten. Een genot voor de innerlijke mens.
19 mei 2022 om 20:15 Great food, terrible driver. White mercedes, put my sushi in the blistering hot sun on the trunk of his car while he took a phonecall!