YUMI BRUNSSUM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 717 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yumi Brunssum. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 20:04 Zat erg veel saus op de dragon rol dat was erg jammer
8 jan 2023 om 19:01 Lekker eten en snelle bezorging
12 nov 2022 om 20:41 Echt schandalig tijsindicatie was 20-40 min. Dik anderhalf uur gewacht. Vervolgens was al het eten dat warm hoorde te zijn koud. Toen ik yumi hier direct over opbelde wilde ze niks doen want ik had via thuisbezorgd besteld. Schandalig antwoord!
21 okt 2022 om 20:01 Weer erg lekker allemaal
20 aug 2022 om 19:29 Eten kwam al later dan afgesproken, en het was ook nog eens echt smerig, en dat voor die prijs . Gelukkig vonden de honden het wel eetbaar.
4 aug 2022 om 11:15 Helaas viel de sushi enorm tegen. Het was wel veel eten, maar ik vond het niet lekker. Ik heb het aan de honden en kippen gegeven. Jammer want daar is het natuurlijk te duur voor. Bij sushi brunssum zal ik niet meer bestellen.
1 aug 2022 om 19:06 Het eten was lekker zoals gewoonlijk, bezorger vaak al voor de verwachtte tijd aan de deur. Yumi is zeker een aanrader!
26 jul 2022 om 7:36 Snel bezorgd lekker eten, prima
25 jul 2022 om 15:50 Eten snel bezorgen is fijn, maar niet als het aan de kwaliteit van het eten afdoet. Presentatie van door elkaar gehusselde sushi geeft tegenzin om te eten. Ook had ik het idee dat er bestelde sushi miste. Heb het zo in de kliko gedaan.
12 jul 2022 om 9:59 Snelle service.
20 jun 2022 om 10:13 De helft van het bestelde eten was niet aanwezig bij bezorging